Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.1g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.9g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g38kcal3.8g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko14g19kcal1.9g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g132kcal13.3g1.4g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722