Rahkavanukas

Sekoita maitorahka, kananmuna, stevia ja vanilijatangon siemenet tasaiseksi massaksi

Laita pieniin uuninkestäviin vuokiin vadelmat pohjalle ja kaada massa tasaisesti vuokiin vadelmien päälle.

Laita pikkuvuuat isoon uunivuokaan ja kaada kiehuvaa vettä isoon vuokaan pukkuvuokien puoleenväliin asti.

Paista uunissa 150 asteessa tunti

Jäähdytä ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,38.8g5.7kcal1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.6g2.1kcal0g0.3g0g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 2.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g23kcal2.4g1.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g12kcal1.2g0.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g82kcal8.5g5.6g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443192