Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri2g8.1kcal0g2g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g6g23kcal0.4g3g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g64kcal0.8g10.6g2g0.4g
Valittu annoskoko14g32kcal0.4g5.3g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.2g2.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g225kcal2.8g37.1g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847