Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g7.8g30kcal0.5g2.4g2.1g1.1g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 2.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g73kcal1g7.4g4.2g2.4g
Valittu annoskoko14g37kcal0.5g3.7g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.3g1.9g1.1g0.6g
Arvot/100g100g255kcal3.5g25.9g14.7g8.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448