Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Grahamjauho 1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g1.3g5.4kcal0g1.2g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 4.7g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1g5.8kcal0.1g0.6g0g0g
Raparperi 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g68kcal1g7g3.2g0.2g
Valittu annoskoko14g34kcal0.5g3.5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal0.3g1.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g243kcal3.5g24.8g11.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044