Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtikaali 2.6g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g4.2g11kcal0.8g0.1g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g28kcal1.8g1g1.8g0.4g
Valittu annoskoko14g14kcal0.9g0.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.3g3.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230