Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g7.8g5.8kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g3.5g8kcal0.4g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g30kcal1g3g1.4g0.2g
Valittu annoskoko14g15kcal0.5g1.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g104kcal3.5g10.4g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219