Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g3.9g4.3kcal0.7g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä 0g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g3.9g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g27kcal2g2.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g14kcal1g1.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g94kcal7g8.4g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612