Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1.6g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g12kcal0.4g1g0.6g0g
Valittu annoskoko15g6kcal0.2g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g40kcal1.4g3.4g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320