Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g1.2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g22kcal2.2g0.8g1g0.4g
Valittu annoskoko14g11kcal1.1g0.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.8g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763