Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 2.6g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g14kcal1.2g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g7kcal0.6g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.2g1.4g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401