Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 4.9g7.5kcal0.9g0g0.4g0g
Paprika keltainen 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g2.2g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g24kcal2g1.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko14g12kcal1g0.6g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g84kcal7g4.2g2.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754