Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g2.6g9kcal0.3g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 3.7g7kcal0.7g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g41kcal2g3.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko15g21kcal1g1.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.5g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g143kcal6.9g13.1g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124