Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 7.8g15kcal1.5g0g1.1g0g
Amerikansekoitus, Apetit2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Ruohosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2g2.5kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g50kcal3.4g0.2g4g0.2g
Valittu annoskoko14g25kcal1.7g0.1g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.9g0.1g1g0.1g
Arvot/100g100g174kcal11.8g0.7g13.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531