Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 7.8g3.6kcal0g0.9g0g0g
Mansikka 3.9g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Mannasuurimo 2g6.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g28kcal0.4g6g0g0.4g
Valittu annoskoko14g14kcal0.2g3g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.1g1.5g0g0.1g
Arvot/100g100g99kcal1.4g21g0g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970