Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g10g11kcal2.4g0g0.2g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g0.8g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g63kcal5.6g1.4g3.8g0g
Valittu annoskoko14g32kcal2.8g0.7g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal1.4g0.4g1g0g
Arvot/100g100g222kcal19.6g4.9g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480