Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl5.1g18kcal0.7g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g2g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.4g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g51kcal1.6g0.6g4.4g0g
Valittu annoskoko14g26kcal0.8g0.3g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.4g0.2g1.1g0g
Arvot/100g100g178kcal5.6g2.1g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940