Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.8g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.7g2.1kcal0g0g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.4g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g30kcal1.8g1g2g0.2g
Valittu annoskoko14g15kcal0.9g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g106kcal6.3g3.5g7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148