Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Puuroriisi0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%2.6g3.4kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g14kcal1.2g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g7kcal0.6g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal4.2g2.8g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432