Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g2.3g2.2kcal0.5g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )2.3g8.2kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g2g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g29kcal2g3.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko14g15kcal1g1.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7g11.3g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572