Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Kaali, valkokaali3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g18kcal1.2g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g9kcal0.6g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4.2g2.8g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821