Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g4.2g15kcal0.2g1.3g1g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1.6g3kcal0.3g0g0.2g0g
Katkarapu 1.9g1.3kcal0.3g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, Kevyt2.1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g60kcal2.6g2.8g4g0.4g
Valittu annoskoko14g30kcal1.3g1.4g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.7g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g208kcal9g9.7g13.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415