Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 5g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)3.4g8.5kcal0.3g1.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g36kcal2.6g3.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko14g18kcal1.3g1.8g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g127kcal9.1g12.6g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858