BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g4.5g4.5kcal0.1g0.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.8g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g1.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g44kcal2.2g1.4g3.4g0g
Valittu annoskoko14g22kcal1.1g0.7g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.6g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g153kcal7.6g4.9g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537