Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g2.4g2.1kcal0.4g0g0g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)2.1g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kurkku 2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g2.8g1.8kcal0.4g0.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g18kcal2.4g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko14g9kcal1.2g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.6g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal8.3g2.1g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573