Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.7g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.7g20kcal0.7g4g0.1g0.2g
Rusinat (Rainbow) 1 pss0.8g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl0.3g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g80kcal2.2g12.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko14g40kcal1.1g6.2g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.6g3.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g276kcal7.6g43.1g7.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103