Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g7.8g8.6kcal0.6g1.6g0g0.4g
Punajuuri, keitetty, suolaton 5.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g36kcal1.4g4.6g1.2g1g
Valittu annoskoko14g18kcal0.7g2.3g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.4g1.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g124kcal4.9g16g4.2g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390