Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2.6g10kcal0g2.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.8g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g94kcal1g12.4g4.4g0.4g
Valittu annoskoko15g47kcal0.5g6.2g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.3g3.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g323kcal3.4g42.8g15.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081