Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)1.5g5.1kcal0.2g1g0g0g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%4.3g9kcal0.8g0g0.5g0g
Porkkanaraaste 200g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto1.2g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g43kcal2.4g2.8g2g0g
Valittu annoskoko15g21kcal1.2g1.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.6g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g148kcal8.3g9.7g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891