Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g40kcal2.6g4.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko14g20kcal1.3g2.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.7g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g138kcal9g16g4.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908