Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g12g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g2g14kcal0g0g1.6g0g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g39kcal0.2g2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko15g20kcal0.1g1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.1g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g136kcal0.7g6.9g11g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357