Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g12kcal0g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko15g6kcal0g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0g4.8g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548