Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä2.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell4.1g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g16kcal2g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko15g8kcal1g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.5g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g54kcal6.9g4.1g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084