Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 2.3g6.7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.6g4kcal0g0g0.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g1g4.1kcal0g1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.4g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g93kcal2g10.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko15g46kcal1g5.1g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.5g2.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g315kcal6.8g34.7g15.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424