Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow2.1g1.5kcal0.4g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g1.1g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g1.4g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g14kcal1.4g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g7kcal0.7g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.8g1.4g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652