Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kariniemen kananpojan rintafilee3.6g3.5kcal0.8g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Omenamehu (Valio)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g3.3g3.3kcal0.3g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g24kcal2.2g1.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko15g12kcal1.1g0.9g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g82kcal7.6g6.2g2.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371960