Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3.5g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.9g3.1kcal0g0.7g0g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g43kcal3.2g3.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko15g21kcal1.6g1.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.8g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g146kcal11g11g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676