Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)4.2g3.3kcal0.7g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaatti 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g17kcal1.6g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko15g9kcal0.8g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g59kcal5.5g2.8g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97239