Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)4.1g7.4kcal0.8g0g0.5g0g
Hapukoor 20% (Alma)2.9g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1g6.9kcal0g0g0.8g0g
Hapankorppu 2.1g7.1kcal0.2g1.3g0g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Liivate 0.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g61kcal2.8g3g4g0.6g
Valittu annoskoko15g30kcal1.4g1.5g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.7g0.8g1g0.2g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.3g13.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254