Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt8.3g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g54kcal1.4g6.8g2g0.2g
Valittu annoskoko14g27kcal0.7g3.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.4g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g187kcal4.9g23.6g6.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859