Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria6.2g9kcal1g0.2g0.5g0g
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.8g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g39kcal3.6g0.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko15g19kcal1.8g0.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.9g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g133kcal12.3g2.7g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311