Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis9g11kcal2.1g0g0.3g0g
Porkkanaraaste 200g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1.5g1.6kcal0.3g0g0g0g
Porkkanaraaste 200g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g31kcal5g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko15g16kcal2.5g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal1.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g106kcal17g2.7g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852