Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g3.5g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g1g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g42kcal3.4g1.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko15g21kcal1.7g0.8g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.9g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.5g7.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557