Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Korppujauho 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g27kcal0.4g2.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g14kcal0.2g1.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.1g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g93kcal1.4g9.6g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035