Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g15kcal0.4g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko15g8kcal0.2g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g53kcal1.4g4.1g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524