Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.8g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g7kcal0.6g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko15g4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g25kcal2g0.7g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264