Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g5.2g4.2kcal0.6g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g37kcal3.2g1g2.4g0.2g
Valittu annoskoko15g19kcal1.6g0.5g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.8g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g128kcal11g3.4g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573