Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, vihre0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g5kcal0g0.8g0g0.2g
Valittu annoskoko15g3kcal0g0.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g17kcal0g2.7g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639