Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g30kcal1g0.8g2g0.2g
Valittu annoskoko15g15kcal0.5g0.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g101kcal3.4g2.7g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407