Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g9g13kcal1.4g0.3g0.9g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g2.9g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g2.3g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g42kcal3.2g1g3.4g0g
Valittu annoskoko15g21kcal1.6g0.5g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.8g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g143kcal11g3.4g11.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070